10 tojásból kakaós piskótát sütünk, majd keresztbe ketté vágjuk. 
 
Krém : 1 l tej, 2 csomag vaníliás pudingpor, 4 evőkanál liszt, 1 csomag vaníliás cukor. 25 dkg Ráma margarint habosra keverünk 30 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral és a kihult krémhez adjuk. 
 
Töltelék : 15 dkg darált háztartási keksz, 1 evőkanál baracklekvár, ½ dl rum, 1 evőkanál kakaópor, 2 csomag gesztenyemassza, összeállításhoz kávé. A hozzávalókat jól összedolgozzuk és 4 piskótahosszúságú rudat formálunk belole. 
 
A krém felét a kettévágott piskótára kenjük, majd rárakjuk a rudakat egyenlő távolságra. Bekenjük a krém másik felével és ráfektetjük a piskóta másik felét. 
 
Tetejére csokimázat készítünk. (kb. 20 dkg étcsoki gőz fölött megolvasztva + 2-3 evőkanál olaj) 
Jó étvágyat! 
  |