A KELLT TÉSZTA KÉSZÍTÉSÉNÉL FONTOS MOST IS A HOZZÁVALÓK SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN VALÓ TÁROLÁSA SÜTÉS ELŐTT ÉS ALATT!! (KB.20 FOK).
A TÉSZTA KÉSZÍTÉSE ALATT A KONYHÁBAN EGYENLETES MELEGNEK KELL LENNIE,ILLETVE NEM SZABAD HUZATNAK LENNI!!
A FUTTATÓ ANYAGOKAT(ÉLESZTŐ STB), CSAK LANGYOS TEJBEN ILLETVE VÍZBEN SZABAD KELESZTENI, MERT CSAK ÍGY DOLGOZIK RENDESEN!!!
A KELLT TÉSZTÁT MELEG HELYEN DUPLÁJÁRA KELL KELESZTENI, ÍGY LESZ OPTIMÁLIS A MENNYISÉGE!!
HA A TÉSZTA MEGKELLT AZONNAL LÁSSUNK NEKI A TOVÁBBI MŰVELETEKHEZ, MERT ÍGY NEM ESIK ÖSSZE SÜTÉS KÖZBEN.!!
A KELLT TÉSZTA LÁGYABB LESZ HA MÁR ELŐZŐ NAPON ELKÉSZÍTJÜK, LETAKARVA KB.8 ÓRÁRA A HŰTŐBE TESSZÜK KELLNI!
HA IGAZI LÁGY TÉSZTÁT SZERETNÉNK, AKKOR 2-3 EVŐKANÁL SOVÁNY TÚRÓT GYÚRJUNK A TÉSZTÁJÁBA.!!
|