Hozzávalók:
30 dkg porcukor, 60 dkg margarín(ráma), 1 kg liszt, 2 tojássárgája, kis só, késhegynyi fahéj.
Díszítéshez: baracklekvár(de bármilyen van az is jó),porcukor.
Készítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk és 2 órára a hűtőbe tesszük. Mikor letelt az idő, vékonyra nyútjuk, és köralakú cikkcakk formával kiszúrjuk a tésztát, úgy hogy még a közepe lyukas legyen. A formákat sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk és 10-15 perc alatt készre sütjük. Mikor kisültek hagyjuk őket egy kicsit hűllni, majd két lyukas formát összeragasztunk lekvárral tányérra rakjuk és megszórjuk őket porcukorral. Jó étvágyat! Nagyon egyszerű még egy nagyobbacska gyermek is eltudja készíteni.

|