10 tojásból kakaós piskótát sütünk, majd keresztbe ketté vágjuk.
Krém : 1 l tej, 2 csomag vaníliás pudingpor, 4 evőkanál liszt, 1 csomag vaníliás cukor. 25 dkg Ráma margarint habosra keverünk 30 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral és a kihult krémhez adjuk.
Töltelék : 15 dkg darált háztartási keksz, 1 evőkanál baracklekvár, ½ dl rum, 1 evőkanál kakaópor, 2 csomag gesztenyemassza, összeállításhoz kávé. A hozzávalókat jól összedolgozzuk és 4 piskótahosszúságú rudat formálunk belole.
A krém felét a kettévágott piskótára kenjük, majd rárakjuk a rudakat egyenlő távolságra. Bekenjük a krém másik felével és ráfektetjük a piskóta másik felét.
Tetejére csokimázat készítünk. (kb. 20 dkg étcsoki gőz fölött megolvasztva + 2-3 evőkanál olaj)
Jó étvágyat!
|