Hozzávalók:
6 tojás, 6 evőkanál cukor-illetve liszt, ebből piskótát sütök.
Készítése:
A hozzávalókat összekeverem, de úgy hogy a tojásokat szétválasztom, a sárgájákat összekeverem a cukorral habosra, majd hozzáadom a lisztet és végül a t.fehérjéből felvert habot. Egy nagy tepsit használok, amibe sütőpapírt rakok, majd beleöntöm a keveréket és az előmelegített sütőben kb 30 perc alatt készre sütöm. Nme szabad az első 10 percben kinyitni a sütő ajtaját, mert a tészta összefog esni. Miután megsült kiborítom a tepsiből a deszkára és vizes konyharuhával óvatosan feltekerem, egy kicsit így hagyom, majd kinyitom és megkenem lekvárral és újból feltekerem a ruhával. Megszórom a tetejét porcukorral, majd szeletelem.
Jó étvágyat!

|