Hozzávalók:
6 szelet karaj, 20 dkg csirkemáj, 3 dkg csemege uborka, 2 db zöldpaprika,1 fej hagyma,2 teáskanál paradicsompüré,15 dkg trappista sajt, só, bors olaj, petrezselyem., 2 gerezd fokhagyma.
Májas ragu:
Megforrosított olajon üvegesre pároljuk a hagymát és fokh.-át. Hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, és 2 perc pirítás után a feldarabolt csirkemájat és hozzáadjuk az uborkát és a par.pürét is.
Készítése:
A húst vastagon felszeleteljük, kiveregetjük sóval, borssal izesítjük és forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük. Tányérra szedjük, ráhalmozzuk a májas ragut, meghintjük reszelt sajttal és a petrezselyemzölddel. Vajon dinszelt főtt burgonyával tálaljuk. Jó étvágyat! |