HABOS RAFFAELLÓ KOCKA
Hozzávalók:
tészta:
10 tojás fehérje, 25 dkg cukor, 30 dkg kókuszreszelék, 4 evőkanál liszt.
Készítése:
A tojás fehérjéből kemény habot verünk, amihez hozzáadjuk a kókuszreszeléket, a cukrot, és a lisztet. Kivajazott és kilisztezett magasfalú tepsibe öntjük és rózsaszínűre sütjük.
krém:
2 vaníliáspudingpor, tej,6 kanál cukor és fél csomag margarín(ráma).
készítése:
A vaníliás pudingot a csomagoláson lévő utasítás szerint megfőzzük, majd ha kihűllt, akkor hozzákeverjük a margarínt.
A tészta összeállítása:
A kisült tészta amikor már kihűllt, akkor rákenjük a krémet éa a tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel. Kockákra darabolva tálaljuk.
Jó étvágyat!
Nagyon egyszerű és könnyű sütemény.
|