Hozzávalók:
4 szelet rántani való karaj,, 3 tojás , só bors, liszt, sz.morzsa,olaj a sütéshez.
Töltelék:
10 dkg gomba, 1 cs. ptr-zöld, 3 db főtt tojás(keményre főtt), olaj.
Készítése:
A karajokat vékonyra kiverem sózom, borsozom. A töltelékhez a gombát egy kis olajon megfonnyasztom, hozzáadom a petr. zöldet, sózom, borsozom. Mikor kész akkor hozzáadom a feldarabolt főtt tojásokat és jól összedolgozom. Veszem a karajokat és a szelet egyik felét megtöltöm a töltelékkel a másik felével pedig betakarom. Hústűvel rögzítem nehogy szétessen. Mikor már mindegyik meg van töltve, akkor ugyanúgy mint a síma rántott húst, liszt-tojás-zs.morzsába forgatom és forró olajban készre sütöm. Jó étvágyat!
|